м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Відпочинок та реабілітація в Білій Церкві

Наш Ребіалітаційний центр в Білій Церкві проводить відпочинок відпочинком з можливістю підтримувати своє здоров'я
093 326 41 16

Відпочинок та реабілітація в Білій Церкві

На передодні травневих свят, керівництво реабілітаційного центру “ Пальміра Рехаб” разом з працівниками компанії Coca-Cola Beverages Ukraine в Білій Церкві організували для учасників програми лікування алкоголізму та наркоманії організували виїзд який присвятили прибиранню місцевих парків та пляжів.

Після прибирання та наведення порядку та чистоти одужуючі залежні отримали подяку в вигляді відпочинку на природі великою та дружньою компанією.

Пікнік - це чудовий засіб розслабитися та отримати задоволення від спілкування в неформальній обстановці. Прогулянка по парку, чудові пейзажі околиць та приготування шашлика, сприяли чудовому настрою одужуючих залежних.

Учасники програми ресоціалізаціі , котрі знаходились в оточенні співробітників центра реабілітації “Пальміра Рехаб” отримали унікальний шанс обговорити свої нагальні проблеми наодинці з фахівцями. А представники компанії Coca-Cola Beverages Ukraine в Білій Церкві не тільки обговорили свою участь в процесі реабілітації та плани на майбутнє, але й розбавили спілкування веселими історіями та жартами. Кожен одужуючий відчув себе щасливою людиною та зміг побачити велику різницю між своїм минулим та теперішнім.

Виїзні прогулянки благотворно впливають на відновлення психологічного та фізичного стану організма. Під час такого відпочинку участники програми лікування алкоголізму та наркоманії відчувають себе нормативними членами суспільства. Подібні заходи змінюють відношення до процесу відновлення і людина починає самостійно скеровувати свої думки та бажання в потрібне русло. Це дає можливість вірно сформулювати правильні життєві пріоритети . Котрі помагають протидіяти своїй залежності.

Лікування алкоголізму та наркоманії повинно бути різнобарвним та цікавим , для того, щоб кожний залежний не відчував себе притисненим у свободі.

Керівництво анонімного центра реабілітації “Пальміра Рехаб” в місті Біла Церква застосовує в роботі з одужуючими залежними нестандартні методики, котрі ефективно впливають на повноцінне відновлення всіх життєво необхідних функцій організму.

Заходи на природі - це один із способів , який дозволяє одужуючим залежним відпочити в дружньому колі без вживання психостимуляторів.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020