м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Рибалка і лікування наркоманії у Києві

Це унікальне поєднання дозволяє об'єднати позитивні аспекти активного відпочинку та процесу лікування. Бажаємо вам успіху у подоланні труднощів
093 326 41 16

Рибалка і лікування наркоманії у Києві

Риболовля – це відпочинок для справжніх чоловіків!

Вивуджування риби з води і єднання з природою несе спокій і гармонію. Рибалка підходить для будь-якого чоловіка в незалежності від віку, соціального статусу і темпераменту.

Кожен рибалка знаходить у цьому занятті саме те, чого йому не вистачає для задоволення емоційних і фізичних потреб. Хтось розслабляється і віддаляється від повсякденної суєти, хтось розпалює свій внутрішній запал мисливця, інші – використовують рибальство просто як відмінний вид відпочинку чоловічою компанією.

Керівництво «Центру здорового життя «Пальміра Рехаб» у Києві та Київській області відкрили в риболовлі цілющі властивості.

Виїзний відпочинок на березі річки або озера ефективно впливає на психологічний стан видужуючих залежних. Учасники програм реабілітації та ресоціалізації із задоволенням опановують ловлю риби та з непредельным захопленням рибалять. Колективний відпочинок дружною компанією дозволяє розкрити чоловічий потенціал, який під час вживання алкоголю і наркотиків втратив свою природну значимість. Риболовля – це відмінний спосіб, котрий породжує націленість на результат, адже великий улов є знаком перемоги серед своїх товаришів.

Культурне дозвілля має особливе значення у лікуванні алкоголізму і наркоманії. Благотворний вплив риболовлі на життя видужуючих залежних відображається в їх настрої, самопочутті та поведінці. Риболовля – це нововведення в програмі відпочинку для учасників реабілітації, яке розвиває чоловічі якості і підвищує рівень самооцінки!

Цей нестандартний метод включений в програму лікування алко - і наркозалежності застосовується на практиці
Київському реабілітаційному центрі «Пальміра Рехаб» та інших містах України.

Індивідуальний підхід і використання різних способів впливу на підсвідомість видужуючих залежних забезпечують високі результати подальшої тверезості.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020