м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Реабілітація в Києві та поїздка в Софіївський парк

Наш ребіалітаційний центр займається соціальною адабтацією залежних. Тому ви можете розраховувати на цікаві програми
093 326 41 16

Реабілітація в Києві та поїздка в Софіївський парк

Національний дендрологічний парк Софіївка розташований в місті Умані - це одне із найулюбленіших, найбільш відвідуваних місць для екскурсій та відпочинку.

Жителі та гості Черкаської області України із задоволенням проводять час в оточенні чудових природніх пейзажів, котрими прославився Софіївський парк.

Історія побудови Софіівського парку бере свій початок з 1796 року і на сьогоднішній день це пам’ятник світового садово-паркового мистецтва кінця 18-го першої половини 19-го століття.

Засновником національного дендрологічного парку став граф Потоцький і нарік ім’я в честь своєї дружини Софії - Вітт Потоцькоі.

На території Софіівського парку ростуть різноманітні дерева, кустарники та невід’ємною частиною композиції є річка Кам’ янка. Тиша, спокій, чисте повітря, душевний спокій… відчуття справжнього щастя - це те, що отримує кожний відвідувач Софіївського парку в Умані.

Керівництво Київського центра реабілітації “Пальміра Рехаб” піклується за психологічний стан та душевну рівновагу кожного учасника програми лікування алкоголізму та наркоманії.

Співробітники центра застосовують особливі методи невербального впливу на підсвідомість алко- та наркозалежних і це приносить позитивний результат.

Виїзні заходи-це один із способів відпочинку від повсякденних групових занять, благотворно впливає на відновлення психологічного та фізичного стану одужуючих.

Сьогодні учасники програми лікування алкоголізму та наркоманії в Києві із центра реабілітації “Пальміра Рехаб” відвідали Софіївський парк в Умані.

Прогулянка по історичним околицям музею, фонтани, живописна природа та прозора річка Кам’янка - надовго залишаться в пам’яті одужуючих. Теплий суботній день в Софіївському парку порадував кожного учасника виїзної прогулянки та дозволив отримати моральне задоволення від краси оточуючого середовища.

Виховання правильної поведінки та прививання любові до екології свідчить про особистий розвиток одужуючих залежних. Знайомство з історичними місцями України за допомогою виїзних прогулянок дозволяє прискорити процес виховання та зробити його більш цікавим.

Лікування алкоголізму та наркоманії в Києвському центрі “Пальміра Рехаб” - це комплексна програма , яка охоплює одужання по всім життєвим напрямкам.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020