м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Літній відпочинок під час реабілітації в Києві

У нашому реабілітаційному центрі ви зможете об'єднати корисні процедури з комфортним та розслабляючим літнім відпочинком в столиці.
093 326 41 16

Літній відпочинок під час реабілітації в Києві

Повноцінний відпочинок і активне проведення часу під час реабілітації дозволяють домогтися ефективного результату лікування. Розважальні заходи в сукупності з основною діючою програмою вносять різноманітність у повсякденний режим видужуючих і благотворно впливають на відновлення в цілому.

На цьому тижні учасники програм реабілітації та ресоціалізації з Київського центру «Пальміра Рехаб» провели дозвілля на природі.

Співробітники Міжрегіональної громадської організації «Центр здорового життя «Пальміра Рехаб» організували для видужуючих пікнік в честь довгоочікуваного літа.

Теплий день, спів пташок, запах свіжоскошеної трави і охолоджуюча тінь від зелених дерев - зробили відпочинок за межами Київського реабілітаційного центру приємним і комфортним.

Видужуючих залежні брали участь у підготовці обіду на природі та проявляли свої позитивні якості.

Взаємодопомога, розуміння, турбота про ближнього, вдячність та чуйність – це набуті риси характеру, якими тепер володіє кожен учасник програми лікування алкоголізму і лікування наркоманії в Києві. Співробітники реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» у Києві та Київській області докладають всі зусилля для того, щоб прищепити видужуючим правила поведінки в суспільстві і викорінити колишні життєві установки.

Дружній відпочинок на природі приніс не тільки гарний настрій, але і свої лікувальні плоди в життя кожного учасника пікніка з Київського реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб». Видужуючі залежні побачили і відчули різницю між справжнім, веселим відпочинком і тим, яким він був на момент уживання психоактивних речовин (ПАР). Ніякі алкогольні та наркотичні речовини не зможуть замінити смак справжнього щастя від того, що ти дихаєш і живеш в оточенні краси, на яку раніше не звертав уваги.

Відпочинок на природі використовується в програмі лікування реабілітаційних центрів «Пальміра Рехаб» в Україні як один з дієвих інструментів, що впливають на психологічний лад видужуючого.

Спілкування в нестандартній обстановці дозволяє відкривати нові грані в підсвідомості учасників програми реабілітації і виводити на відверті розмови, щодо особистих моментів, які видужуючий приховував. До того ж виїзні прогулянки покращують фізичне самопочуття і роблять сон видужуючого більш міцним, що важливо для ефективного одужання.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020