м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Лікування залежності в Україні - Сергій Будза відвідав реабілітаційний центр "Пальміра Рехаб"

Візит Сергія Будзи "Пальміра Рехаб" Дізнатися більше про наш реабілітаційний центр та його позитивні впливи на життя людей, які шукають вихід із залежності.
093 326 41 16

Лікування залежності в Україні: Сергій Будза відвідав реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб”

В місті Біла Церква в одному з центрів громадської організації «Пальміра Рехаб» в Україні пройшла спеціальна мотиваційна група для тих, хто проходить лікування наркоманії і лікування алкоголізму в рамках реабілітаційної програми. Зайняття провів Сергій Будза, багатократний чемпіон України, срібний призер Європейських і світових чемпіонатів по легкій атлетиці, триразовий учасник Олімпійських ігор, який спеціалізується на спортивній ходьбі.

День з чемпіоном

Сергій Будза розповідав про технології постановки цілей, про те, як правильно їх досягати. Професійний спорт складається з постійних зльотів і падінь, а відповідно подолання труднощів - це повсякденність для спортсмена. Чемпіонський досвід припав дуже до речі для людей, які проходять лікування наркоманії і лікування алкоголізму в реабілітаційному центрі «Пальміра Рехаб».

Сергій Топоровский, директор реабілітаційного центру :

– Подібне зайняття позитивно впливає на процес одужання наших пацієнтів. Здорова мотивація має величезне значення для залежних. І ось дружба з українським чемпіоном також принесе свої плоди. До речі, Сергій Будза приємно здивувався, коли потрапив до нас. Адже раніше він ніколи не бував в реабілітаційних установах для залежних, які знову вчаться жити,– розповів Сергій.

Лікування наркоманії в Україні

Щорічно в Україні гинуть тисячі людей, які знаходилися в наркотичній залежності. Статистика має тенденцію до постійного зростання. І система охорони здоров’я використовує технології і методи лікування наркоманії і лікування алкоголізму, які не завжди є досить ефективними, щоб добитися позитивних результатів. Тому зараз важливу роль у боротьбі із залежністю грає система психосоціальных реабілітаційних центрів, в які все частіше звертаються залежні. Громадська організація «Пальміра Рехаб» в Україні має великий досвід у сфері лікування наркоманії і лікування алкоголізму. Про це говорять десятки тих, хто пройшов реабілітацію і залишається тверезим.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020