м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Духовний розвиток і лікування наркоманії в Києві

Наш центр допомоги забезпечує індивідуальну та групову підтримку, фокусуючись на фізичному, психологічному і духовному відновленні.
093 326 41 16

Духовний розвиток і лікування наркоманії в Києві

**Вчора видужуючі залежні з Київського центру реабілітації «Пальміра Рехаб» відвідали церковне служіння, яке

проходило у палаці спорту.**

Присутність учасників програм лікування алкоголізму і наркоманії на подібних заходах є позитивною тенденцією для розвитку духовної складової.

Національна молитва за Україну зібрала величезну кількість киян і гостей з різних міст країни в Київському палаці спорту. Під час служіння видужуючі залежні відчули внутрішній спокій і умиротворення. Кожен з присутніх задумався над справжнім значенням сили віри і молитви, як значимих компонентів процесу одужання.

Перебуваючи в присутності людей, чиї серця відкриті і наповнені любов’ю, учасники програми реабілітації з Київського анонімного центру «Пальміра Рехаб» подивилися на себе зовсім інакше. Кожен з видужуючих переконався в тому, що віра у вищі сили – це запорука не тільки тверезості, але і в першу чергу щасливого життя.

Серед присутніх у залі були люди абсолютно різного віку і соціального статусу, але всіх об’єднувала спільна мета – молитва за процвітання України.

Видужуючих залежні не залишилися осторонь і взяли участь у національній молитві за країну.

Це рішення було прийнято від чистого серця й щирої віри в благоустрій в Україні. Учасники програми лікування алкоголізму і лікування наркоманії в Києві вперше свідомо пішли на допомогу іншим людям. Підтримка в молитві і безпосередня участь у зборах у Київському палаці спорту – це величезний крок у потрібному напрямку до подальшої тверезості.

Духовна складова – це міцна підстава, яка дає змогу протистояти будь-яким труднощам подальшого життя.

**Програма лікування алкоголізму і наркоманії в анонімному центрі реабілітації «Пальміра Рехаб» у Києві побудована

таким чином, щоб охопити всі сфери життя.**

Це дозволяє видужуючому залежному, після завершення курсу лікування, реалізувати свій потенціал, не вдаючись до психоактивних речовин і уникнути зриву.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020