м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

День народження під час реабілітації

День народження, який відзначається під час реабілітації, незважаючи на труднощі минулого, стає символом нового початку та можливості для особистісного росту
093 326 41 16

День народження під час реабілітації

День народження – це особливе свято, наповнене приємними привітаннями та сюрпризами.

Щорічно іменинник в передчутті свята заздалегідь готуеться і обмірковує де і як відзначати особливу подію. У кожної людини свої уподобання, хтось зустрічає свято скромно, в колі сім’ї, інші запрошують друзів і влаштовують справжню вечірку. Але на жаль, є люди, котрі розучилися радіти і отримувати задоволення від святкування дня народження – це алко - і наркозалежні.

Їх життя нагадує «день бабака». В круговороті пошуку алкоголю і наркотиків, нескінченних проблем і шляхів їх вирішення, залежні люди геть забувають про те, що життя дається лише раз і з таким ставленням його можна втратити. Алкогольне і наркотичне сп’яніння забирає час, гроші, здоров’я і контролює кожен крок залежної людини. Вживання психотропної речовини стає єдиним задоволенням, відсувающим усе інше на потім.

Коли алкоголік і наркоман потрапляє в реабілітаційний центр у свідомості відбувається ряд змін, що випускають назовню забуті емоції. Поступово приходить здоровий глузд і вміння радіти без вживання психотропних речовин. Людина стає повноцінним господарем свого тіла і розуму і насолоджується кожним днем. Свята і особливі події під час реабілітації – приносять радість кожному видужуючому залежному і надовго залишаються в пам’яті.

На цих вихідних учасники програми реабілітації і ресоціалізації з Громадської організації «Центр здорового життя «Пальміра Рехаб» відзначили одразу три дня народження!

У цей знаменний день, в реабілітаційному центрі панувала особлива атмосфера. Видужуючі залежні брали участь у підготовці святкової вечері і з нетерпінням чекали вечора, щоб приємно провести час. Кожен з учасників програми лікування алкоголізму і наркоманії ніс відповідальність за певний процес і ретельно виконував свої обов’язки. Спільними зусиллями видужуючі залежні організували святкову вечерю і чудово провели вечір.

Чудове свято в колі друзів подарувало незабутні враження всім іменинникам! Кожен з них отримав привітання та найкращі побажання, про які раніше й не мріяв… Цей день народження в першу чергу став новим життєвим етапом, у якому немає місця алкоголю і наркотикам. Іменинники та інші видужуючі залежні побачили чітку різницю між минулим та теперішнім, а головне отримали бачення того, яким може стати майбутнє, якщо продовжувати рухатися далі до своєї мети.

Керівництво Білоцерківського реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» вітає своїх вихованців з Днем народження, і від імені всіх співробітників центру бажає іменинникам сил і терпіння для того, щоб назавжди змінити своє життя і стати щасливою людиною!

У свою чергу, кожен з персоналу анонімного центру реабілітації «Пальміра Рехаб» докладе всі зусилля і надасть допомогу в лікуванні алкоголізму та наркоманії!

Свобода від смертельної звички – головний подарунок для кожного з видужуючих залежних.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020