м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Боротьба з наркоманією та реабілітація в Києві

Ми надаємо індивідуальну підтримку та консультуємо тих, хто шукає вихід з ситуації залежності. Наша команда готова допомогти почати нове життя
093 326 41 16

Боротьба з наркоманією та реабілітація в Києві

**Видужуючі залежні з Київського центру реабілітації «Пальміра Рехаб» зустріли початок весни з відзначення

Міжнародного дня боротьби з наркоманією.**

Учасники програми лікування алкоголізму і лікування наркоманії пройшли важкий життєвий шлях, пов’язаний з вживанням психоактивних речовин і не бажають повертатися до минулого.

Наркотичне сп’яніння дає ілюзію щасливого життя, яка з часом зникає і перетворюється у кошмар. Наркотик штовхає людину на необдумані вчинки не тільки по відношенню до інших людей, але в першу чергу до самого себе.

**У Міжнародний день боротьби з наркоманією учасники програми реабілітації і ресоціалізації висловили подяку

керівництву «Центра здорового життя «Пальміра Рехаб» за нове життя без вживання наркотичних речовин!**

Курс реабілітації дозволив кожному з них забути про нескінченні ломки, пекельної болі, почуття страху і параної. На сьогоднішній день видужуючі залежні ведуть активний, здоровий спосіб життя і з задоволенням беруть участь у протинаркотичних заходів та пропаганди ЗСЖ. Кожен з них бере позитивний приклад з фахівців реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб», котрі проводять профілактику алкоголізму і наркоманії у Києві та інших містах України.

Щире бажання допомогти людям, хто потребує допомоги, і які так само як вони мають шанс позбутися від своїх страждань – це відмінний інструмент для реалізації власного потенціалу після завершення курсу лікування.

Співробітники реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» забезпечують не тільки якісне і ефективне лікування алкоголізму, лікування наркоманії у Києві, але і дають основу для того, щоб людина змогла знайти себе у тверезості і відбутися як особистість.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020