м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Програма реабілітації в центрі Пальміра Рехаб

Наша програма реабілітації в центрі Пальміра Рехаб - це індивідуальний підхід та підтримка для подолання залежності та повернення до здорового та щасливого життя.
093 326 41 16

Реабілітаційний центр.

Наша реабілітаційна програма, яку ми практикуємо для того, щоб повністю виліковувати людей від наркотичної, алкогольної або ігрової залежностей, на сьогодні є найбільш ефективною. І це давно відомий факт, який підтверджений тим, що наш центр випускає досить велику кількість людей, які пройшли повний курс лікування і вилікувалися від своїх залежностей завдяки нашому курсу реабілітації. Це підтверджують і самі пацієнти, їхні родичі та лікарі-наркологи інших подібних центрів.

Наша програма реабілітації складається з великої кількості компонентів, з них деякі загальні для всіх наших пацієнтів, а деякі ми підбираємо індивідуально для кожного пацієнта. Ми ні до чого не зобов’язуємо наших пацієнтів і ніяк не обмежуємо їхнє пересування, ми лише допомагаємо їм повернутися до їхнього колишнього способу життя. Правильна підтримка лікарів нашого центру протягом усього курсу лікування і під час курсу реабілітації дають приголомшливі результати.

Лікування наркоманії, алкоголізму та ігроманії.

Якщо у Вас у сім’ї є люди, залежні від наркотиків, алкоголю або гри, то ми з радістю Вам надамо допомогу. Наше завдання - допомогти тим, у кого є проблеми з алкогольними напоями, наркотичними речовинами або азартними іграми. Спеціально для цього і розроблена наша програма реабілітації. Якщо у Вас подібні проблеми, не впадайте у відчай, вихід завжди обов’язково знайдеться. Звертайтеся в наш центр, і ми разом розробимо індивідуальну програму лікування для Вас або Ваших родичів.

Реабілітація після лікування від наркоманії або алкоголізму.

Якщо Ви або член Вашої сім’ї вже пройшли курс лікування від алкоголізму або наркоманії в будь-якій клініці, приходьте в наш центр і пройдіть курс реабілітації, щоб хворий не повернувся назад до наркотиків, алкоголю або до гри. Ми однаково ставимося і до наших пацієнтів, і до пацієнтів, які проходили курс лікування не в нашому центрі, а в іншому реабілітаційному центрі або клініці. Головне, щоб лікування пішло Вам на користь.

Наш центр створений і працює для тих людей, які перебувають на неправильному шляху - шляху вживання наркотичних речовин, алкоголю або пристрастився до азартних ігор і не знає, як із цим боротися. Для тих, хто спробував безліч варіантів позбавлення від залежності, але все-таки не досяг бажаного результату. Це також стосується рідних і близьких людей, які віч-на-віч зустрілися з проблемами алкоголізму, наркоманії або надмірно захопилися азартними чи комп’ютерними іграми.

Наше основне завдання - допомагати молоді України, ставати здоровішими!

Реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб” входить до складу Мережі українських реабілітаційних центрів.

Програма реабілітації базується на кількох основних елементах, таких як:

• Арт-терапія

• Групова психотерапія

• Духовна освіта

• Індивідуальне консультування

• Заняття з пацієнтами з метою інформування їх у питаннях залежності та одужання

• Профілактична програма для попередження ВІЛ-інфекцій та інших інфекційних захворювань

• Сексуальна освіта

• Сімейна освіта

• Сімейне психо-консультування

• Сімейна психотерапія

• Тілесно - орієнтована КІЗІО-терапія

• Різноманітні тренінги на тему особистісного зростання пацієнтів

• Групи взаємодопомоги

У тому випадку, якщо Ви зацікавилися послугами, які надає наш реабілітаційний центр, тоді телефонуйте або приходьте до нас уже зараз, не чекайте моменту, коли стане гірше, ніж є.

І пам’ятайте, наркоманія - це не вирок!

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020