м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Збройний барон з Одеси, амфетаміновий пекар і метадон в DVD - чому лікування наркоманії необхідно?

Лікування наркоманії є важливим та необхідним аспектом для рятування життя та поліпшення якості життя людей, які стали жертвами наркотичної залежності.
093 326 41 16

В Одеській області затримали продавця зброї і наркотиків

В Ізмаїлі, Одеської області, співробітники СБУ затримали місцевого жителя, який мав при собі пістолет «ТТ». Після цього співробітники поліції провели обшук в будинку зловмисника. В результатами обшуку були вилучені наркотичні речовини та зброя.

Затримання відбулося в ніч з 5 на 6 листопада. В будинку, де проживав затриманий був знайдений цілий арсенал:

- обріз мисливської рушниці,

- гвинтівка з глушником і оптичним прицілом,

- сотні патронів різних калібрів,

- артилерійський снаряд, який зберігся ще з часів Другої світової війни.

Однак, окрім складу зброї зловмисник влаштував з дому мало не цех для фасування наркотиків. Велика кількість марихуани було розфасовано нарко-підприємцем по пакетах, залишки зберігалися в трьохлітрових банках.

За повідомленнями прес-служби МВС заборонений товар готувався до реалізації.

В Черкасах хлопець продавав наркоту з-під прилавка

Золотоніська місцева прокуратура, спільно з поліцією Чорнобая і Черкас затримали 27-річного місцевого жителя, який працюючи продавцем в магазині, продавав пекарні вироби, хліб, морозиво, і крім звичного асортименту товарів пропонував ще і фасований по пакетам наркотик.

Прес-служба обласної прокуратури Черкас повідомляє про те, що в процесі обшуку приміщення торгової точки вилучили 23 пакета з порошком рожевого кольору. Візуально і за своїми властивостями речовина схожа на амфетамін. Хоча речовину і відправили на експертизу, вже зараз можна робити висновки про те, що це аж ніяк не підфарбований цукор. Адже за один пакетик рожевої радості нарко-підприємець отримував по 200 гривень.

Метадон в DVD і сімейний підряд, на років вісім до ряду!

В Херсоні поліція затримала сімейний підряд, який заробляв на життя продажем тяжких наркотиків. За повідомленнями прес-служби Херсонського УМВС чоловіка 33 років, і його 23-річну ружину зупинили на виході з відділення служби доставки. При них був DVD-плеєр, в корпус якого дбайливо спакували 42 згортка метадону.

Артем Денисов, начальник управління МВС повідомив, що метадон надсилався з інших областей за допомогою служби кур’єрської доставки. Наркоту заздалегідь фасували під одному граму в окремі пакети. Один такий пакет коштував клієнта 1000 гривень, яку необхідно було перерахувати на банківську карту оформлену на ім’я дружини наркоторговця.

Коли поліція провела домашній обшук, вдома знайшли ще 25 пакетів з метадоном, 15 грамів марихуани, мобільні трубки, 275 доларів США, 2300 гривень і 2000 російських рублів. Загальна кількість наркотиків, які вилучили, еквівалентна сумі в 65 000 гривен.

В даний момент наркоторговець знаходиться під вартою.

Лікування наркоманії, і профілактика боротьби з наркоманією в Білій Церкві

На території міста Біла Церква проблема наркотизації стоїть вкрай гостро. Відсоток залежних досить високий, щоб викликати серйозні занепокоєння у громадськості. Крім поліцейських заходів, використовуються такі методи впливу як профілактика наркоманії. Громадська організація «Пальміра Рехаб» бере безпосередню участь в цій профілактиці. Власне, проводить семінари, зустрічі з залежними, мотивує залежних наркоманів, залежних алкоголіків пройти курс лікування наркоманії або алкоголізму в одному з реабілітаційних центрів організації. І це дійсно має свій плід і свій результат. Адже за статистикою, той хто скуштував тверезого життя, вже наповнений тим, що не дозволить йому померти. Людині властиво боротися за життя. І коли залежний наркоман проходить курс реабілітації, навіть якщо йде в зрив, знає про те, що вихід є.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020