м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Видужуючі з Київського центру реабілітації відвідали кінопрем'єру "Пірати Карибського Моря 5"

Ми радіємо що маємо можливість відвідати кінопрем'єру "Пірати Карибського Моря 5", разом із учасниками Київського Центру Реабілітації!
093 326 41 16

Видужуючі з Київського центру реабілітації відвідали кінопрем’єру “Пірати Карибського Моря 5”

Учасники програми лікування алкоголізму та наркоманії в місті Києві та Київській області відвідали премьеру фільму “ Пірати Карибского моря 5”.

Попередні епізоди пригодницької кінострічки про капітана Джека Горобця мали високі рейтинги і довгоочікуваний вихід нової частини у 2017 році зібрав величезну кількість глядачів у всіх містах України.

Одужуючі залежні із Київського центру реабілітації “Пальміра Рехаб” насолоджувалися переглядом цікавого фільму і сміялися над жартами та вибриками відомого пірата. Джоні Деп котрого разу відмінно зіграв роль Джека Горобця і підкорив своєю грою кожного.

Безглуздя, хитрість, відвага, честь та кмітливість головного героя фільму “Пірати Карибского моря “це безумовно талановите перевтілення у роль яка, заслуговує окремої уваги.

Цікавий та захоплюючий фільм “ Пірати Карибского моря 5. Мерці не розповідають казок “ в черговий раз визвав захоплення у любителів цього жанру і не здав свої попередні позиції.

Перегляд кінопрем’єри подарував відмінний настрій кожному учаснику програми лікування алкоголізму та наркоманії із Київського центру реабілітації “ Пальміра Рехаб “.

Відвідування кінотеатру - це частина культурного відпочинку під час реабілітації, котрий потрібен для повноцінного відновлення організму, який постраждав під час вживання алкоголю та наркотиків. Перегляд новинок кіно під час програми лікування хімічної залежності - відмінний спосіб розважитись, котрий не несе шкоди здоровью та дарує справжні позитивні емоції.

Керівництво анонімного реабілітаційного центру “ Пальміра Рехаб “ в Києві та Київській області приймає всі необхідні заходи щоб курс лікування від алко - нарко залежності був ефективним та повноцінним для кожного пацієнта.

Програма відпочинку врахована в розклад дня та корегується в залежності від особистих уподобань одужуючих і має різні напрями.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020