м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Учасники програми реабілітації відвідали футбольний матч Динамо - Янг Бойз

Турбуємось про цікаве дозвілля для наших пацієнтів. Бажаємо кожному учаснику насолоджуватися моментом, пам'ятати цей день як відновлення та нового початку
093 326 41 16

Учасники програми реабілітації відвідали футбольний матч Динамо - Янг Бойз

Вчора, 19 жовтня, в столиці України на стадіоні НСК “ Олімпійський” відбулася зустріч ФК “Динамо” Київта ФК “Янг Бойз” Берн (Швейцарія).

Більше 22 тисяч любителів футболу зібралися в очікуванні перегляду матчу, що проходить у рамках третього туру Ліги Європи.

Серед футбольних в болівальників були видужуючі залежні з Київського центру реабілітації “Пальміра Рехаб”.

Учасники програми лікування алкоголізму і наркоманії прийшли підтримати Київське “ Динамо” у боротьбі за вихід з групи в Лізі Європи, що займає друге місце за значимістю в світі футболу після Ліги Чемпіонів.

Видужуючі залежні з цікавістю стежили за розвитком подій на футбольному полі. Деякі з них в перше дивилися футбольний матч групового турніру Ліги Європи в якості глядач ів на трибуні стадіону НСК “ Олімпійський”. Кожен з видужуючих отримав масу вражень і позитивних емоцій, відчувши себе повноцінною людиною, що має захоплення і інтереси, які не пов’язані із вживанням психоак тивних речовин.

Футбольний матч між командами ФК “Динамо” Київ - ФК “Янг Бойз” Берн (Швейцарія) завершився бойовою нічиєю з рахунком 2-2.

Захоплюючі моменти, забиті і пропущені голи, попередження і видалення гравця команди “Янг Бойз” зробили матч насиченим та цікавим до перегляду.

Видужуючі залежні щиро вболівали за Київське “ Динамо”, підтримуючи футболістів криками під час небезпечних, вирішальних маневрів. Незважаючи на бойову нічию футбольного матчу, учасники програми лікування алкоголізму і наркоманії залишилися задоволені тим, що відвідали гру Ліги Європи.

Видужуючі залежні виражають вдячність керівництву Міжрегіональної громадської організації “Центр здорового життя “ Пальміра Рехаб” в Україні за здійснення мрії.

Поїздка на футбольний матч такого масштабу надовго залишиться в пам’яті кожного учасника виїзного заходу, викликаючи посмішку від отриманих на ньому незабутніх емоцій.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020