м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

У Київському центрі реабілітації "Пальміра Рехаб" новий практичний психолог

З радістю повідомляємо, що до нашого реабілітаційного центру в Києві долучився новий практичний психолог, де кожен день присвячений підтримці та допомозі
093 326 41 16

З видужуючими залежними, що проходять програму лікування алкоголізму і лікування наркоманії у Київському * *реабілітаційному центрі «Пальміра Рехаб»** працюють фахівці з різних областей.

Медичні працівники, психологи, психотерапевти, арт-терапевти, духовні наставники, спікери та інші професіонали надають допомогу кожному клієнту.

Якісне обслуговування і використання ефективної індивідуальної програми лікування – це важливий інструмент у боротьбі з хімічною залежністю.

Персонал реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» ретельно коригує свої методи лікування під кожного учасника програми реабілітації та ресоціалізації в залежності від фізичного та емоційного стану, терміну вживання і віку клієнта.

У роботі з видужуючими залежними постійно потрібно бути на сторожі та слідкувати за всіма змінами внутрішнього і зовнішнього характеру, щоб вчасно надати допомогу і запобігти можливий зрив. У центрах реабілітації «Пальміра Рехаб» учасники програми реабілітації відвідують групові та індивідуальні заняття з психологами в області хімічної залежності. Спілкування з фахівцем допомагає вчасно виявити і викорінити внутрішні перешкоди, які заважають одужанню.

**На цьому тижні ряди співробітників центру реабілітації «Пальміра Рехаб» у Києві поповнила Ганна Володимирівна

Долід.**

Психолог з 15-річною практикою роботи з залежними людьми буде допомагати видужуючим знаходити внутрішню рівновагу і стабілізувати емоційний стан. Ганна Володимирівна має освіту в галузі біології, педагогіки та практичної психології. Спеціаліст закінчила курси важкого психологічного розладу в Англії і здійснює свою психотерапевтичну діяльність за методом «Символдрами».

Суть символдрами полягає в тому, що видужуючий залежний малює в підсвідомості різні образи на задану тему. Цей психотерапевтичний метод дозволяє вирішити індивідуальні внутрішні психологічні конфлікти і провести психоаналіз стану видужуючого залежного.

**Керівництво реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» висловлює подяку Ганні Володимирівні Долід за безцінний

внесок в одужання кожного учасника програми лікування алкоголізму і лікування наркоманії в Києві та Київській області.**

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020