м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Рибалка під час реабілітації в Києві

Это уникальное сочетание позволяет объединить положительные аспекты активного отдыха и процесса лечения. Желаем вам успеха в преодолении трудностей
093 326 41 16

Рибалка під час реабілітації в Києві

Життя видужуючих залежних під час реабілітації в Київському центрі «Пальміра Рехаб» відрізняється від стандартної програми лікування алко - та наркозалежності, яку використовують в установах подібного плану.

Курс психосоціальної реабілітації включає в себе не тільки щоденні заняття з фахівцями, але і повноцінний відпочинок за межами центру у вихідні дні.

Керівництво Міжрегіональної громадської організації «Центр здорового життя «Пальміра Рехаб» в Україні організовує для видужуючих різні екскурсії, прогулянки та пікніки за межами центру.

У суботу співробітники центру реабілітації «Пальміра Рехаб» у Києві та Київській області, спільно з видужуючими залежними їздили на риболовлю виключно чоловічим складом.

Тепла погода, краса навколишньої природи і тиша - стали вірними супутниками рибалок з Київського центру реабілітації алко - та наркозалежних. Видужуючі залежні із задоволенням брали участь у підготовці снастей, в передчутті великого улову.

Незважаючи на те, що рибалити прийнято в тиші, чоловікам все-таки вдалося вдосталь поспілкуватися один з одним. Неформальна обстановка розташувала видужуючих на відверті бесіди зі своїми наставниками, щодо подальших планів і страхів перед майбутнім. Це допомогло вирішити напружену атмосферу і зблизити учасників програми реабілітації з співробітниками організації.

Довірчі відносини – невід’ємна частина ефективного одужання.

Вихідний день на природі приніс невимовне задоволення від процесу ловлі риби і подарував видужуючим емоції, які вони не відчували під час вживання психоактивних речовин.

Рибалки з Київського реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» повернулися додому втомлені, задоволені і не з порожніми руками. Завдяки їх витримки і майстерності в лові риби, всі учасники програми лікування алкоголізму і наркоманії насолодилися смачною вечерею і весело обговорили деталі поїздки за столом.

Лікування алкоголізму і лікування наркоманії в Києві може бути повноцінним і ефективним!

Програма реабілітації в Київському центрі «Пальміра Рехаб» - це вихід для тих, хто справді бажає змінити себе або життя близької людини!

  • Русский

Последние новости

Реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб” зараз в радісний настрій

4 вересня 2020

Доброта – це єдине вбрання, яке ніколи не псується, адже добрі справи завжди прикрашають людей.

Реабилитационный центр “Пальмира Рехаб” сейчас в радостном настроении

4 вересня 2020

Доброта - единственный наряд, который никогда не портится, потому что хорошее всегда скрашивает людей. Недавно к нам в гости, один из стационаров социальной адаптации “Пальмира Рехаб”, Депутат Белоцерковского горсовета, король Андрей Петрович.

Реабилитационный центр “Пальмира Рехаб” присутствует на Фестиваль воздушных шаров «Александрийская феерия» в Парк Александрия, Белая Церковь

24 серпня 2020

Oleksandríjsʹka FEYERIYA

Реабилитационный центр “Пальмира Рехаб” присутствует на Фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія» в Парк Олександрія, М. Біла Церква

24 серпня 2020

Oleksandríjsʹka FEYERIYA

ПЕЙНТБОЛ и Наши

6 серпня 2020

Активный отдых - это всегда хорошо. Сотрудники и ребята социальной адаптации ГО « Пальмира Рехаб» сегодня провели игру в пейнтбол. Пейнтбол - это командная игра ,результат игры зависит от сплочённости команд ,а также ловкости и манёвренности каждого игрока.

'’Пальмира Рехаб’’ Белая церковь информирует население города Белой Церкви о проблемах и последствиях зависимости

1 серпня 2020

Наркоэпидемия - вот как называется, что сейчас происходит в нашей стране. Наркотик ‘‘младше”, бывают случаи, когда подростки начинают употреблять легкие наркотики в начальной школе. Наркотические вещества давно можно купить любым через интернет.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020