м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Реабілітація в Україні - зустріч випускників

Зустріч випускників ребілітаційного центру. Подія якою пишається кожен із нас! Ця подія - визнання вашого труду, воля до перемоги та рішучість на шляху відновлення.
093 326 41 16

Реабілітація в Україні - зустріч випускників

Лікування наркоманії - це доволі трудоємкій процес. До кінця доходять одиниці. Но ті, кому вдалося знайти настільки бажану тверезість, дуже цінять своє нове придбання.

Одна із складових нового, тверезого способу життя - є нове оточення. Люди, що пройшли реабілітіцію, зв’язані між собою спільними інтересами і для того, щоб ці інтереси не змістилися в бік вживання, вони періодично влаштовують зустрічі випускників. На днях відбулася одна з таких зустрічей. Випускники реабілітаційного центру “Пальміра Рехаб” зібралися в одному із столичних ресторанів, для того, щоб обмінятися своїм досвідом життя після реабілітації.

Вечеря на свіжому повітрі та веселі спогади, про те як проходило життя на реабілітації, зробили цей вечір незабутнім. Головною спецією в цій вечері була - тверезість. І як наслідок, наявність успіху та можливість реалізуватись. Всі, хто прийняа участь в цій зустрічі, залишились задоволені, що мали можливість побачитись та поспілкуватись. Так як, взаємна підтримка надає надію на те, що тверезий спосіб життя буде супроводжувати залежних на протязі всього життя.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020