м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Приїзд спікера з Києва у реабілітаційний центр "Пальміра Рехаб"

Приїзд Спікера – це Інсайти та поради від провідного спеціаліста, взаємодія, обговорення та Можливість задавати питання та отримати відповіді
093 326 41 16

Приїзд спікера з Києва у реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб”

В лікуванні алкогольної та наркотичної залежності окрему увагу потрібно приділити мотивації - яка є основною складовою єфективного проходження курсу реабілітації. Правильне стимулювання залежних відображається на всіх процесах відновлення організму та приводить до бажаної тверезості.

В реабілітаційних центрах “Пальміра Рехаб”, що розташовані в багатьох містах України, до програми лікування алкоголізму та наркоманії входять спікерські групи.

Заняття з спікером - це дієвий мотиваційний метод, котрий допомагаєд побороти хімічну залежність.

Сьогодні Київський анонімний центр реабілітації відвідав друг організіції Руслан Капелюх.

Довгоочікуваний гість з Києва провів для залежних, що лікуються спікерську групу. На якій Руслан поділився з учасниками програми реабілітації своєю історією довгострокового вживання і лікування від наркотичної залежності. Ця історія віднайшла відгук в кожного реабілітанта, бо той важкий шлях, котрий він пройшов до болі знайом кожному учаснику групи.

Залежні задавали Руслану питання, щодо сумнівів і перешкод, під час лікування алкоголізму і наркоманії та отримали у відповідь чіткі рекомендації. Залежні, що лікуються отримали підтримку і відмінну мотивацію щодо проходження повного курсу лікування хімічної залежності. Кожен учасник спікерської групи помітив для себе, що важливо не зупинятися та продовжувати свій шлях.

В кінці заняття Руслан побажав вдачі і терпіння кожній людині, що лікується. Його розповідь надала всім хто лікується бажання змінити себе та досягти усіх поставленних цілей.

Наркотична залежнiсть - це безкінечне коло, котре можливо розірвати тільки за допомогою непосильної праці над собою. І тільки тоді винагородою стане довгоочікувана та бажана тверезість.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020