м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Лікування залежності в Києві та відпочинок під час реабілітації

Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Лікування може включати медичну допомогу, психотерапію, групову підтримку та відпочинок під час реабілітації
093 326 41 16

Лікування залежності в Києві та відпочинок під час реабілітації

Міжрегіональна громадська організація «Центр здорового життя «Пальміра Рехаб» здійснює свою діяльність в сфері лікування алко - і наркозалежності.

Протягом тривалого періоду часу фахівці реабілітаційних центрів «Пальміра Рехаб» надають професійну допомогу залежним людям в Києві, Київській області та інших містах України.

Завдяки нестандартним підходам до лікування хімічної залежності, до нормального і тверезого життя повертається все більше людей, спочатку приречених на смерть.

Психосоціальна програма лікування алкоголізму і наркоманії в реабілітаційних центрах «Пальміра Рехаб» в Україні –

це повноцінний курс відновлення всіх фізіологічних і психологічних особливостей організму, постраждалого від вживання психоактивних речовин (ПАР).

Режим дня видужуючого залежного чітко розписаний і коригується в індивідуальному порядку для кожного пацієнта. В основі лікування алкоголізму і наркоманії лежить процес психологічного впливу на вогнище залежності, що провокує людину на самознищення. Щоденні групові та індивідуальні заняття зі спеціалістами з хімічної залежності допомагають поступово повертати людині розсудливість і правильні життєві установки.

Для того, щоб курс лікування алкоголізму і наркоманії у Києві та Київській області був ефективним, в реабілітаційних центрах «Пальміра Рехаб» ретельно планується програма відпочинку для видужуючих. Культурно-масові заходи для учасників реабілітації мають особливу значимість. Під час вживання алкоголю та наркотиків, їх життя не відрізнялася особливою різноманітністю і єдину радість викликала чергова “доза”. Багато з них вважали себе ізгоями суспільства і соромилися з’являтися в місцях великого скупчення людей. Нічне життя, нескінченні обмани, алкогольне і наркотичне сп’яніння вкрали абсолютно все живе, залишивши лише людську оболонку, запрограмовану на нескінченне вживання.

Для того, щоб позбавити видужуючого залежного від комплексів, страху і відчуженості, фахівці Київського реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» організовують походи в кінотеатри та інші розважальні місця.

На цьому тижні учасники програми лікування алко - і наркозалежності у Київській області відвідали фантастичну кінопрем’єру.

Учасники програми реабілітації з захопленням спостерігали за діями на екрані, в оточенні інших людей. Кожен видужуючий зміг відчути себе повноцінним членом суспільства, не боячись косих поглядів і шепоту за спиною, адже він тепер не той, яким був раніше. Перегляд кіно подарував учасникам програми реабілітації відмінний настрій і ще більше бажання рухатися до своєї мети.

Використання кінотерапії на практиці, як методу боротьби з алкоголізмом і наркоманією, дозволяє побачити позитивні тенденції до відновлення емоційного і психологічного ладу видужуючого залежного.

На жаль, відвідування кінопрем’єр – задоволення не з дешевих і бюджет організації не може дозволити подібний відпочинок занадто часто. В даний час походи в кіно доставляють величезну радість і видужуючі з нетерпінням чекають своєї черги, тому що кількість куплених квитків обмежена.

Керівник реабілітаційного центру «Пальміра Рехаб» у Київській області намагається знайти спосіб вирішення цієї проблеми для того, щоб видужуючі змогли на постійній основі насолоджуватися кіно, але в даний момент спроби не приносять очікуваного результату.

Безкоштовні квитки в кіно, змогли б вирішити проблему і зробити відвідування кінотеатру доступним абсолютно для всіх учасників програми реабілітації.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020