м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Футбол і лікування наркоманії у Київському реабілітаційному центрі "Пальміра Рехаб"

Футбол та лікування наркоманії об'єднуються для створення інтегрованого підходу до фізичного та психологічного відновлення
093 326 41 16

Футбол і лікування наркоманії у Київському реабілітаційному центрі “Пальміра Рехаб”

Життя під час реабілітації у Київському центрі «Пальміра Рехаб» - це повноцінний режим, що включає в себе не тільки психотерапевтичні заняття, але й активне проведення часу.

Видужуючі залежні беруть участь у спортивних змаганнях, відвідують боулінг, каток та інші місця для відновлення фізичної форми. Активний відпочинок служить відмінним джерелом позитивних емоцій. Багато видужуючих під час реабілітації розкривають свій потенціал і стрімко розвиваються у таких спортивних напрямках як: бокс, боротьба, біг, футбол, волейбол та інші.

На цьому тижні хлопці з реабілітаційного центру Пальміра Рехаб», що проходять програми лікування від алкоголізму і наркотиків у Києві та Київській області, взяли участь у футбольному змаганні.

На території спортивного комплексу «ОЛІМП» відбувся товариський чемпіонат між учасниками програми реабілітації.

Всіма улюблена з дитинства гра – це не просто біг і штурхання м’яча у ворота супротивника, але і чудова стратегічна зарядка для розуму. Під час футбольного змагання видужуючі залежні вчаться планувати свої дії заздалегідь для того, щоб обіграти суперника. Командна гра сприяє розвитку комунікабельності, стриманості і є чудовим фізичним навантаженням.

«Центр здорового життя «Пальміра Рехаб» здійснює свою діяльність у Києві та інших містах України. Програма * *лікування алкоголізму** і лікування наркоманії у реабілітаційних центрах «Пальміра Рехаб» включає в себе основні ефективні методики для повного відновлення фізичного і психологічного стану залежної людини.

Наполеглива праця кваліфікованих фахівців центру забезпечує тривалу ремісію і дає можливість відбутися в житті кожному, хто чітко дотримується рекомендацій.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020