м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Екологічне виховання та лікування наркоманії в Україні

Цей підхід враховує вплив природи та здорового оточення на фізичне та психічне благополуччя осіб, що проймають процес лікування від наркоманії.
093 326 41 16

Екологічне виховання та лікування наркоманії в Україні

Учасники програми реабілітації та ресоціалізаціі проявили ініціативу в допомогі благоустрою міста Біла Церква. Одужуючі залежні спільно з працівниками компанії Coca-Cola Beverages Ukraine провели акцію по прибиранню території пляжів.

Остання квітнева субота виявилась дуже наполеглива для одужуючих, котрі проходять курс програми лікування від * *алкоголізму** та наркоманії. Учасники програми проявили ініціативу в допомозі благоустрою міста Біла Церква. Одужуючі спільно с працівниками компанії Coca-Cola Beverages Ukraine провели акцію по прибиранню пляжів.

Сухі гіляки та сміття, розкидане по землі, безжально знищує красу парків та пляжів. Мінімально оплачувана робота прибиральників та сміттярів не дає змогу проводити якісне прибирання і в зв’язку з цим приводиться просити допомоги ззовні. Акція по прибиранню- це не тільки виявлення любові до місця де ти проживаєш, але й урок для кожного жителя.

Спільними зусиллями співробітники компанії Coca-Cola Beverages Ukraine та одужуючі залежні із реабілітаційного центра “Пальміра Рехаб” стали прикладом для багатьох.

Керівництво міжрегіональної суспільної організації “Пальміра Рехаб” виражає подяку компанії Coca-Cola Beverages Ukraine в я Білій Церкві.

Акція по прибиранню міста з вашою участю - це дієвий спосіб сформулювати правильне відношення до оточуючого середовища та привити любов до чистоти та комфорту.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020