м. Голосеевская
г. Киев, пер. Задорожный 5 корпус 2
м. Голосеевская
г. Киев, пер. Задорожный 5 корпус 2
Реабилитационный центр для наркозависимых

Лікування наркоманії і «Мотиваційна робота з опорами»!

Мотивационная работа с опорами является важной составляющей лечения наркомании, направленной на поддержку лиц в сохранении и развитии мотивации к трезвости.
093 326 41 16

Лікування наркоманії і «Мотиваційна робота з опорами»!

В Києві, 9-10 грудня, пройшла школа підготовки консультантів по хімічній залежності. Організатором школи виступила Асоціація реабілітаційних центрів України терапії залежних. Такий важливий захід в середовищі фахівців з ХЗ не міг пройти повз Громадську організацію «Мій Вибір». І щоб підвищити особистий рівень знань, підвищити кваліфікацію, придбати нові інструменти для роботи з різними залежностями, школу відвідали волонтери та консультанти ГО «Мій Вибір» Біла Церква.

Мотиваційна робота з опорами

Ключова тема, яку підняли лектори школи, була «Мотиваційна робота з опорами в реабілітаційному процесі». Серед відомих, провідних українських фахівців, на школі були присутні Старков Д.Ю., який розповів про «Причини і види заперечення наркоманії», а також про «Етапи мотиваційної роботи з залежними клієнтами»; Тимошенко А.В. - «Робота з хронічними зривниками», «Профілактика зриву»; Смоляговіч В.В. - «Техніка зворотного зв’язку в роботі з опором клієнта»; Іванов В.А. - «Тухлі думки або опір одужанню в процесі реабілітації»; Матвієць С.Б. - «Інфантильність і світ фантазій, як спосіб взаємодії з реальністю залежних людей».

Катерина Пьоришкін а, керівник адаптації Громадської організації «Мій Вибір»:

– Залежність постійно видозмінюється, еволюціонує. І дивно думати, що використовуючи постійно одні й ті ж інструменти реабілітації можна ефективно впливати на залежність, яка вже зараз на порядок складніше за формою, яку мало захворювання, скажімо, 10 років тому. Тому подібні заходи дуже важливі для того, щоб процес реабілітації приносив реальні результати, - розповіла Катерина.

Сергій Кучманюк, консультант по хімічній залежності Громадської організації «Мій Вибір»:

–Такі школи підвищують особистий рівень роботи з клієнтом. В першу чергу придбав для себе нові інструменти роботи з хронічними зривниками і механізмами заперечення наркоманії у залежних. Це важливо знати при роботі з залежними, так як для кожного необхідний індивідуальний підхід. Персоналізований вплив на залежність підвищує ефективність впливу на хворобу, а значить,автоматично підвищує коефіцієнт одужання серед клієнтів.

Лікування наркоманії в Україні (Біла Церква)

Ще кілька років тому в Україні було зафіксовано близько 200 тисяч залежних, яким було необхідне лікування наркоманії. Про це раніше вже повідомляла прес-служба Громадської організації «Мій Вибір», спираючись на дані МВС.

У 2017 році така статистика вже не актуальна. У вересні цього року МВС повідомляє нові цифри. На сьогоднішній день офіційно налічується близько 500 тис. наркоманів, з них 171,6 тис. вживають наркотики регулярно. При цьому близько 5 тис. наркозалежних не досягнули 18 років. Найбільше наркозалежних проживають в південних областях країни. Найбільш уражена наркоманією Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Запорізька області, Автономна Республіка Крим і Київ. Але реальна кількість наркоманів, на думку експертів, може бути в 10 разів вище.

Громадська організація «Мій Вибір» використовує в своїй роботі прогресивні методи лікування залежності. Для цього, навіть маючи кваліфікацію, необхідно постійно знаходити нові рішення, нові шляхи і засоби боротьби з хворобою. Постійне навчання і розвиток, впровадження нових технологій в процес реабілітації - це проста необхідність, яку Громадська організація «Мій Вибір» приймає як даність.

Последние новости

Подготовка к турниру по мини-футболу в Белой Церкви

17 мая 2018

Участники курса лечения алкоголизма и лечения наркомании по программе Межрегиональной общественной организации «Центр здоровой жизни «Пальмира Рехаб» в Украине активно готовятся к спортивному соревнованию, которое состоится 19 мая. Турнир по мини-футболу среди дворовых и любительских команд из Белоцерковского района пройдет в эту субботу на спортивной площадке «Движение молодежи», расположенной в Белой Церкви.

Поздравления с Днём Матери!

13 мая 2018

Межрегиональная общественная организация «Центр здоровой жизни «Пальмира Рехаб» в Украине поздравляет прекрасную половину населения с Днём Матери! Дорогие мамы! Ваша забота, мудрость, терпение, поддержка и безграничная любовь – бесценный подарок для каждого из нас! В этот замечательный праздник хочется пожелать Вам огромного счастья, море улыбок, крепкого здоровья и долгих лет жизни! Мы благодарны Вам за бессонные ночи, за теплые руки и объятия в трудную минуту, за переживания, заботу, веру, за ласку и нежность… Спасибо за ЖИЗНЬ!

Парад в Белой Церкви в честь Великого Дня Победы

8 мая 2018

Участники программы лечения алкоголизма и лечения наркомании из Белоцерковского центра «Пальмира Рехаб» поздравляют ветеранов ВОВ с Великим Днем Победы! Долгих лет жизни, здоровья и благополучия Вам и Вашим родным!

230-летие дендропарка “Александрия” и лечение наркомании в Белой Церкви

4 мая 2018

Дендропарк «Александрия» - один из старейших и наиболее знаменитых парков Украины отметил свое 230-летие. Участники программы психосоциальной реабилитации из центра «Пальмира Рехаб» в Белой Церкви посетили торжественное мероприятие, организованное в честь юбилея живописного парка.

Озеленение территории реабилитационного центра “Пальмира Рехаб” в Киевской области

24 апреля 2018

На выходных участники программы лечения алкоголизма и лечения наркомании «Пальмира Рехаб» в Киевской области проявили инициативу и помогли озеленить территорию реабилитационного центра, а также посадить овощи. Выздоравливающие, освоившие навыки земледелия, показали такие характерные черты как, легкообучаемость, взаимопомощь, терпеливость, исполнительность и дружелюбие.

Как адаптироваться в обществе? Лечение наркомании и ресоциализация для зависимых

21 марта 2018

Как найти свое место под солнцем? Как быть активным и полезным в обществе? Где и в чем найти призвание? Ответы на эти вопросы беспокоят всех и каждого.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Игоревич Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020