м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Лікування наркоманії в Україні – школа по хімічній залежності для дружнього центру

В Україні існують різноманітні центри лікування наркоманії та школи по залежності, які надають професійну допомогу особам, що стикаються з хімічною залежністю
093 326 41 16

Лікування наркоманії в україні: школа по хімічній залежності для дружнього центру

Кажуть, що наркотики не стоять на місці. І це насправді так! Хімічна залежність піддається постійній зміні. Вона розвивається і еволюціонує, провокуючи психіку залежного наркомана, алкоголіка створювати нові бар’єри і стоп-фактори для подальшого одужання.

Такі бар’єри часто стають непереборною перешкодою, і роблять лікування наркоманії і лікування алкоголізму неефективним. Щоб одужання проходило по наростаючій амплітуді, необхідно постійно розвиватися, здобувати нові знання для боротьби із залежністю. Тренінги, семінари - це робочі інструменти в програмі реабілітації.

Керівник РОО «Пальміра Рехаб» 20 листопада провів 1-денну школу по хімічній залежності для клієнтів РЦ «Європа», Київ.

Сергій Топоровський:

— Маючи великий досвід в одужанні, в системі реабілітації, виникає необхідність ділитися цим досвідом з тими, чиє життя стоїть на кону. Тому із задоволенням відгукнувся на запрошення РЦ «Європа». Присвятив день спілкуванню з залежними, і нехай навіть втомився, все одно отримав величезне задоволення від того, що можу бути корисним, - розповів Сергій.

Громадська організація «Пальміра Рехаб» з великим задоволенням йде на контакт з іншими реабілітаційними центрами, і бере участь в популяризації здорового способу життя. Адже в єдності сила. Тим більше в боротьбі з залежностями.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020