м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Конвенція на честь 25-річчя АН у Києві

Лікування наркоманії та алкоголізму доступне через різноманітні програми. Основні підходи включають медичне, психотерапевтичне, та соціальне втручання.
093 326 41 16

Конвенція на честь 25-річчя АН у Києві

Лікування наркоманії та алкоголізму в Україні: конвенція на честь 25-річчя АН у Києві.

Анонімні Наркомани - це організація з багаторічною історією. В цьому році вона відсвяткувала 25-річчя з дня початку своєї діяльності у Києві.

Лікування наркоманії, алкоголізму - це діяльність, на котрій спеціалізується робота реабілітаційного центру “ Пальміра Рехаб”. В основу якої покладена програма 12 Кроків, котру громадська організація позаємствувала у однієї із самих відомих організацій, а саме у Анонімних Наркоманів ( АН, АА).

В цьому році рівно 25 років з дня заснування АН у Києві.

Представники АН влаштували цілу конвенцію на честь ювілею. Громадська органвзація “Пальміра Рехаб” не змогла пропустити цю дату і на один із своїх центрів запросила спікерів з Києва та Москви. Залежні з великім досвідом залюбки поділились тім, як реалізувати себе в житті та чого вдається досягти, підтримуючи тверезий та здоровий спосіб життя.

Спікерські пройшли дуже цікаво і час пролетів дуже швидко. Головне, що всі, хто приймав участь налаштувались на подальше лікування залежності та боротьбу зі своїми проблемами.

Гоомадська організація “ Пальміра Рехаб” постійно проводить подібні заходи та сама приймає участь. Тільки переймая досвід інших та ділясь своїм досвідом можна досягти успіху. Це один із головних принципів діяльності, якого притримується реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб” в Україні.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020