м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

ГО «Пальміра Рехаб» щотижня проводить інформування населення міста Біла Церква

'Пальміра Рехаб' є реабілітаційним центром, активно відбувається робота центру у сфері освіти та просвіти в галузі психічного здоров'я та лікування залежностей
093 326 41 16

ГО «Пальміра Рехаб» щотижня проводить інформування населення міста Біла Церква

У рамках нашої профілактичної діяльності ГО «Пальміра Рехаб» щотижня проводить інформування населення міста Біла Церква, стосовно проблеми та наслідків залежності. На сьогоднішній день вживання та залежність від речовин є вкрай актуальною проблемою!
Наркоепідемія - саме так можна називати ,те що зараз відбувається в нашій країні.Наркотик «молодшає»,є випадки коли підлітки починають вживати легкі наркотики вже у початкових классах .Наркотичні речовини вже давно можна купити любому бажаючому через інтернет.
На фасадах бідівель нашого міста балончиком з фарбою пишуть нарко-адреси (телеграмканали) за якими підлітки та молодь здійснюють покупки ,відправляють на банківську карту кошти , та отримують адресу(геолокацію) місце за яким можна забрати синтетичну речовину.

В основному на чорному ринку збуту наркотичних речовин є так звані «солі» та «спайси» .Це хімічні речовини які в прямому сенсі слова просто «плавлять» мозок людини що вживає їх. Клітини головного мозгу починають відмирати,відбуваються незворотні процесси,людина починає деградувати та розвиваються психічні розлади.
Навіть одного разу вживання достатньо для того ,щоб у людини зявилася залежність.У кожної людини різний організм,трапляються випадки коли одного разу достатньо доя того ,щоб людина назавжди лишилася ясного розуму.
Гірше усього те ,що дані синтетичні речовини на сьогодняшній день не повністю дослідженні, тому часто залежні люди просто помирають від передозування,адже не розраховують з дозуванням цих наркотичних речовин.

Наше гасло «Зупинимо проблему залежності нашого міста разом!». Тільки обєднуючись ,спільними ідеями та зусиллями наша діяльність буде еффективною. Діяльність ГО «Пальміра Рехаб» напряму показує, що вихід є.Про це свідчать залежні люди ,які пройшли соціальну адаптацію.Ці люди відновили стосунки з сім‘ями,рідними і близькими ,вони реалізовують себе в новому житті без наркотиків та алкоголю, ставлять цілі та досягають успіхів з кожним тверезим днем!!!
Висловлюємо подяку усім хто приєднується до нашої діяльності! Для нас важлива Ваша підтримка!

Центр психо-соціальної адаптації
«Пальміра Рехаб»
Кваліфікована допомога алко- та нарко- залежним людям та їх рідним.
Безкоштовні консультації за ном.тел.:
093 326 41 16

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020