м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
м. Голосіївська
м. Київ, вул. Козацька 88
Реабілітаційний центр для наркозалежних

Де лікувати наркоманію у Києві?

Де лікувати наркоманію та алкоголізм у Києві? Наш реабілітаційний центр надає анонімну допомогу для відновлення від залежності.
093 326 41 16

Наркоманія в Києві - це залежність, яка з кожним днем поневолює жителів столиці України. Важке хронічне захворювання нещадно знищує здоров’я, принижує і повністю спустошує особистість людини. У Київських державних наркологічних клініках величезні черги відчайдушних батьків, які бажають врятувати свою дитину від передчасної смерті. Переповнені стаціонари, брак ліжко-місць, неповноцінне лікування та усунення лише фізичних симптомів нещасливої наркотичної залежності не здатні вирішити проблему наркоманії. У зв’язку з цим, багатьом сім’ям доводиться шукати більш кваліфіковану допомогу в платних установах, що спеціалізуються на лікуванні наркоманії в Києві.

У столиці України та Київській області достатня кількість медичних і реабілітаційних центрів лікування наркотичної залежності. Але на жаль, якісне надання послуг з усунення наркоманії, якого так потребують клієнти, надають одиниці.

Перш, ніж приступити до пошуку реабілітаційного центру лікування наркоманії в Києві, слід повністю упевнитися в тому, що близька вам людина дійсно потребує допомоги фахівців. Для того, щоб визначити стадію розвитку наркотичної залежності, необхідно уважно поспостерігати за наявністю ознак, характерних для людей, які регулярно вживають психотропні речовини.

Симптоми та лікування наркоманії в Києві
Увага! Якщо ви виявили у близької людини більшу частину симптомів наркоманії, варто негайно вживати заходів щодо усунення хвороби.

  1. Скритність, регулярна відсутність удома, без відповіді на дзвінки або відключений телефон, нетовариськість із близькими і безглузді пояснення своєї дивної поведінки.
  2. Постійні дзвінки від невідомих вам друзів, різкі відходи з дому, нова компанія, дратівливість і грубість.
  3. Відсутність інтересу до раніше улюблених занять (навчання, робота, спорт, читання, вивчення мов та інше).
  4. Внутрішня спустошеність і депресія.
  5. Значне зростання грошових витрат, прогули на роботі та навчанні, зникнення цінних речей із дому.
  6. Брехня та маніпуляції.
  7. Зростання або відсутність апетиту. Порушення режиму сну і розпорядку дня.
  8. Надмірна активність або загальмованість, зміна розміру зіниці та кольору шкіри, сліди від уколів тощо.

Ці та інші ознаки наркоманії - тривожний сигнал для близьких. Важливо розуміти, що раніше ви звернете увагу на зміни, які відбуваються з вашим близьким - тим ефективнішим буде результат лікування хвороби.

Лікування наркоманії в Київському реабілітаційному центрі “Пальміра Рехаб”

Лікування наркотичної залежності потребує часу та участі кваліфікованих фахівців! Без ефективної програми реабілітації та належного надання послуг на якісному і високому рівні проблема наркоманії залишиться незмінною. В анонімному наркологічному центрі “Пальміра Рехаб” успішно застосовується на практиці психосоціальна методика лікування від наркоманії в Києві. Лікування наркоманії включає в себе кілька етапів, які поступово повертають видужуючого залежного до нормального життя без вживання будь-яких психоактивних речовин (ПАР). На етапі надходження до Київського реабілітаційного центру “Пальміра Рехаб” проводиться консультація родичів і повна психологічна діагностика стану наркомана, для визначення стадії наркотичної залежності. Попереднє спілкування з психологом дає змогу налаштувати залежну людину на лікування від наркоманії, а також усунути обурення і страхи перед невідомим.

Згода самого залежного - це перша перемога в боротьбі з хворобою.

Курс реабілітації побудований на 12-кроковій програмі лікування наркоманії, яка коригується під кожного одужуючого, спираючись на індивідуальні особливості психологічного та фізичного плану.

У рамках програми анонімного лікування наркоманії в Києві реабілітаційний центр “Пальміра Рехаб” пропонує програму ресоціалізації - заключний етап тривалої ремісії.

Під час курсу ресоціалізації формуються правильні елементи поведінки в суспільстві та відточується вміння адекватного реагування на різні конфліктні та проблемні ситуації. Психологічний стан залежного, який одужує, вирівнюється і людина вчиться самостійно контролювати своє життя.

У Київському центрі реабілітації “Пальміра Рехаб” ваша близька людина повністю змінить своє ставлення до наркотиків і стане успішною людиною, не обтяженою проблемами залежності.

Наявко Святослав Ігорович
Автор: Наявко Святослав Ігорович Психолог | Аддиктолог Дата: 30-01-2020